Pages

Wednesday, February 20, 2013

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit: Lady Gaga përfundon në spital

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit
Lajme, Lajmifundit, Lajmi i fundit, lajme shqip, shqiplajme
Lady Gaga përfundon në spital
Feb 20th 2013, 18:07

gagaKëngëtarja Lady gaga ka përfunduar në spital për të ju nënshtruar një ndërhyrjeje kirurgjikale në legen. Ylli i hitit "Poker Face" braktisi turneun e saj në fillim të këtij muaji pasi u diagnostikua me probleme dhe se nuk ishte në gjendje të vazhdonte aktivitetin normal. Këtë javë, Lady Gaga postoi në rrjetin social Twitter një fotografi në të cilën tregohej një karrocë me rrota të cilën i duhet ta përdorë për shkak të problemeve me legenin.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment