Pages

Thursday, February 28, 2013

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit: Berisha në Lushnje: Zhvillimi rural i vendit, me rëndësi kapitale

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit
Lajme, Lajmifundit, Lajmi i fundit, lajme shqip, shqiplajme
Berisha në Lushnje: Zhvillimi rural i vendit, me rëndësi kapitale
Feb 28th 2013, 18:25

berisha_1LUSHNJE—Kreu i qeverisë së Shqipërisë Sali Berisha ishte në Lushnje ku preferoi të diskutojë me fermerët problemet të cilat i shqetësojnë në punën e përditshme.

Berisha deklaroi se prodhimi bujqësor dhe zhvillimi rural i vendit është i një rëndësie kapitale. "Kjo krizë botërore tregon se është një gabim me pasoja shumë të rënda n.q.s. hiqet dorë nga prodhimet e mundshme që një vend mund të bëjë. Kjo krizë fakton se prodhimi dhe punësimi duhet të jenë qëllimet më kryesore të çdo qeverie, të çdo shoqërie, të çdo vendi dhe ne i përmbahemi kësaj", u shpreh Berisha. Ai premtoi se në vitet që vijnë qeveria do të bëjë gjithçka të shumëfishojë prodhimin e fermerëve.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment