Pages

Wednesday, February 20, 2013

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit: AKR, Pacolli vendos ta shkrijë degën e Podujevës

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit
Lajme, Lajmifundit, Lajmi i fundit, lajme shqip, shqiplajme
AKR, Pacolli vendos ta shkrijë degën e Podujevës
Feb 20th 2013, 17:38

pacolliMe vendim të Kryesisë së AKR-së, është shuar dega në Podujevë pas përfundimit të zgjedhjeve parlamentare, njëkohësisht edhe nëndegët, si rezultat i shantazheve dhe manipulimeve të mëdha që janë bërë në këtë degë.

Me vendim të presidentit z.Behgjet Pacolli, është formuar Këshilli koordinues, i cili drejtohet nga z. Ismet Ibishi. Dega e Podujeves nuk e sheh të rrugës të thërret në përbërjen e vet përfaqësuesit e këtyre ish nën-degëve, pasi personat në fjalë z.Adem Ramadani ish-kryetar i nëndegës në Bellopojë, njëherit edhe shef i komisionerëve në Komisionin Komunal Zgjedhor, së bashku me disa përfaqësues të degës së Tërrnavës kishin bërë manipulime të mëdha me listën e komisionerëve dhe si rezultat partia kishte pësuar dëme të mëdha.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment