Pages

Monday, February 18, 2013

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit: Naomie Harris, rrëfimi i një “Bond Girl”

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit
Lajme, Lajmifundit, Lajmi i fundit, lajme shqip, shqiplajme
Naomie Harris, rrëfimi i një "Bond Girl"
Feb 18th 2013, 17:26

Naomie_1675520aNaomie Harris është e gëzuar se në rolin e saj në filmin "Skyfall" nuk ka përfunduar në shtrat me Daniel Craig. Në një intervistë për tabloidin britanik "The Sun" ajo tha se "mendoj se çdo femre i pëlqen idea që të shkojë në shtrat me Daniel Craig por është mirë edhe e kundërta. Të mos përfundosh në shtrat me të ashtu sikurse do të bënin shumica e femrave". Megjithatë, 36 vjeçarja gjatë sekuencave të filmit mban rrobat e veshura pavarësisht se Daniel shfaqet disa herë gjysmë i zhveshur. "Ai është njësoj si James Bond. Kalon ditë të tëra duke regjistruar, 15 apo 16 orë në dorë dhe më pas shkon sërish edhe për dy orë", tha ajo.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment