Pages

Saturday, February 16, 2013

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit: Eksperti që akuzohet se manipuloi provat e 21 Janarit, kush është Ndoc Çardaku

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit
Lajme, Lajmifundit, Lajmi i fundit, lajme shqip, shqiplajme
Eksperti që akuzohet se manipuloi provat e 21 Janarit, kush është Ndoc Çardaku
Feb 16th 2013, 17:34

ndoci gjyqNdoc Çardaku është kthyer tanimë në objektivin kryesor të politikës dhe të drejtësisë. Prokuroria ka njoftuar jo zyrtarisht se do të nisë hetimin për këtë person i cili në cilësinë e ekspertit ka manipuluar sipas akuzës provat në hetimin për ngjarjet e 21 Janarit. Konkretisht bëhet fjalë për rrobat e veshura prej viktimës Faik Myrtaj i cili sipas prokurorisë është qëlluar për vdekje me armë zjarri nga Komandanti i Gardës së Republikës Ndrea Prendi.

Ndoc Çardaku të cilin e shikoni në këto fotografi është i punësuar në Institutin e Policisë Shkencore ndërsa ka studiuar për fakultetin e mjekësisë. Çardaku është i lindur korrikun e vitit 1959 ndërsa u diplomua në vitin 1983 në Prishtinë.  ndoc cardaku

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment