Pages

Sunday, February 24, 2013

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit: Cowell konfirmon ndarjen

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit
Lajme, Lajmifundit, Lajmi i fundit, lajme shqip, shqiplajme
Cowell konfirmon ndarjen
Feb 24th 2013, 17:16

simonSimon Cowell e ka shuar kureshtjen e fansave të shumtë duke konfirmuar ndarjen prej Carmen Electras. Që prej muajit dhjetor ishte raportuar se ata po shoqërohen me njërit-tjetrin por tanimë gjithçka ka ndryshuar në këtë raport dhe Simon është sërish beqar. Është në "qarkullim" dhe në kërkim të një të dashure të re. Nisur nga fama dhe milionat që ai disponon është jo e vështirë që shumë shpejt ta shohim në krah të tij një femër të njohur.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment