Pages

Monday, February 25, 2013

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit: Garë e ngushtë zgjedhore në Itali

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit
Lajme, Lajmifundit, Lajmi i fundit, lajme shqip, shqiplajme
Garë e ngushtë zgjedhore në Itali
Feb 25th 2013, 17:26

zgjedhje_itZgjedhjet parlamentare në Itali duket se do të çojnë në ngatërresa. Në Dhomën e Ulët të Parlamentit, exit pollet i japin përparësi koalicionit të qendrës së majtë, të udhëheqhur nga Pier Luigi Bersani, ndërsa në Senat grupit konservator të Silivio Berlusconit.

Tregjet kanë qenë të shqetësuara rreth asaj nëse zgjedhjet do të prodhojnë një qeveri të fuqishme për të tërhequr Italinë nga recesioni dhe për të ndihmuar në zgjidhjen e krizës së borxheve në Eurozonë.

Votimet për zgjedhjet parlamentare në Itali janë mbajtur sot dhe dje.rfe

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment