Pages

Thursday, February 21, 2013

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit: Miroslav Lajçak: Deklaratat si ato të Berishës kanë shkaktuar luftra në Ballkan

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit
Lajme, Lajmifundit, Lajmi i fundit, lajme shqip, shqiplajme
Miroslav Lajçak: Deklaratat si ato të Berishës kanë shkaktuar luftra në Ballkan
Feb 21st 2013, 16:32

lajcakMinistri i Jashtëm i Sllovakisë, Mirosllav Lajçak, ka kritikuar deklaratat e kryeministrit të Shqipërisë, Sali Berisha, për bashkimin e shqiptarëve në Ballkan.

"Ne e dimë se ku kanë çuar deklaratat e tilla në atë territor dhe nuk duhet vetëm të vëzhgojmë. Sigurisht se do të ketë edhe deklarata zyrtare nga Bashkimi Evropian", ka thënë Lajçak për gazetën sllovake Pravda.

Lajçak ka qenë i dërguari i veçantë i Përfaqësueses së Lartë të BE-së, Catherine Ashton, në Shqipëri, pas ngjarjeve të 21 janarit, citon RFE.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment