Pages

Tuesday, February 26, 2013

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit: Ja si i shet biletat Beyonce

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit
Lajme, Lajmifundit, Lajmi i fundit, lajme shqip, shqiplajme
Ja si i shet biletat Beyonce
Feb 26th 2013, 18:14

beyonceKëngëtarja Beyonce u bë protagoniste e medias pak ditë më parë për shkak se fansat britanik u nervozuan nga mungesa e biletave për turneun e fundit. Biletat e saj u shitën brenda dhjetë minutave pas nxjerrjes në treg ndërsa fansat u irrituan për shkak se një pjesë e tyre nisën të shiten në tregun e zi dhe në internet. Ky është posteri që njofton turneun e Beyonce dhe qartësisht ajo e ka aftësinë magnetike për të shitur biletat dhe shtuar fansat.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment