Pages

Friday, February 22, 2013

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit: Komentatori i Big Brother Albania 6 do të jetë Artan…

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit
Lajme, Lajmifundit, Lajmi i fundit, lajme shqip, shqiplajme
Komentatori i Big Brother Albania 6 do të jetë Artan…
Feb 22nd 2013, 18:19

big brotherBig Brother Albania 6 është në start. Artan Fuga do të jetë komentatori i këtij edicioni. Organizatorët kanë thënë se edicioni i këtij viti i është përshtatur formatit francez Secret Story.
Kryesisht skenari është ndërtuar mbi sekretet, do të ketë studio e re dhe një shtëpi komode. Big Brother Albania 6 starton ketë te shtune 23 Shkurt ora 20:45.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment