Pages

Thursday, February 21, 2013

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit: Nikki, femra ideale e skenave te nxehta

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit
Lajme, Lajmifundit, Lajmi i fundit, lajme shqip, shqiplajme
Nikki, femra ideale e skenave te nxehta
Feb 21st 2013, 18:14

nikkiNikki eshte shpallur si femra ideale e skenave te nxehta. Autori i deklarates eshte Jon Millëard. Mediat e huaja njoftojne se ne kete vleresim ai ka marre parasysh disa elemente te vajzes si gjatësinë, peshën, numrin e sytjenave, emrin, etninë, etj.
Ai arriti ne përfundimin se 70% e femrave te kesaj undustrie janë kaukaziane, dhe se përgjithësisht ato e nisin karrierën ne moshën 22 vjeçe. Sipas tij pesha mesatare e tyre eshte 53 kilograme dhe gjatësia rreth 163 cm.
40% e tyre kane sepaku një tatuazh, ose nje piercing, dhe emri me i zakonshëm është Nikki. Me pas vijojnë emrat Jessica dhe Lissa.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment