Pages

Wednesday, February 20, 2013

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit: Rihana tanimë është 25 vjeçare

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit
Lajme, Lajmifundit, Lajmi i fundit, lajme shqip, shqiplajme
Rihana tanimë është 25 vjeçare
Feb 20th 2013, 18:14

Rihanna1_620_1676878aRihana ka festuar ditëlindjen e saj të 25-të. Këngëtarja e këndshme nga Barbadosi ka postuar një fotografi duke përshëndetur në mënyrë të veçantë fansat e saj të shumtë. Vajza popullore e cila ka arritur të bëjë për vete të gjithë botën pozon në njërën prej fotove siç e ka dëshirë më së shumti në bikini. Nuk kishte se si të mos ishte edhe në këtë 25 vjetor një Rihana sensuale dhe provokuese.  

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment