Pages

Tuesday, February 19, 2013

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit: 21 janari, familjarët: Këmisha në videon e ekspertizës, jo e Ziver Veizit

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit
Lajme, Lajmifundit, Lajmi i fundit, lajme shqip, shqiplajme
21 janari, familjarët: Këmisha në videon e ekspertizës, jo e Ziver Veizit
Feb 19th 2013, 18:14

fotokemisheReagojnë familjarët e Ziver Veizit, demonstruesit të vrarë më 21 janar 2011 pas deklaratave në media të ekspertit Ndoc Çardaku. Pak orë pasi ky i fundit tregoi në nevvs 24 videon e ekspertizës së teshave të Ziver Veizit, familjarët thonë se bëhet fjalë për një ngatërresë të madhe.
"Këmisha që u paraqit në video s'është e Ziverit, ai kishte veshur këmishë të bardhë me kuadrate të zeza", thuhet në deklaratën e familjarëve. Vëllai i Ziver Veizit ka pohuar ndërkaq se gjithçka është manipuluar dhe ata skanë më asnjë besim tek drejtësia.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment