Pages

Tuesday, February 19, 2013

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit: Bruksel, përfundon takimi Thaçi-Daçiç

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit
Lajme, Lajmifundit, Lajmi i fundit, lajme shqip, shqiplajme
Bruksel, përfundon takimi Thaçi-Daçiç
Feb 19th 2013, 17:23

thaci_dacicNe Bruksel përfundoi takimi i radhës mes kryeministrit të Kosovës Hashim Thaçi dhe homologut serb Dacic nën ndërmjetësimin e baroneshës Eshton. Takimi i cili thuhet të ketë përfunduar rreth orës 17.00, ashtu si ishte thënë dhe më parë do të vazhdojë ditën e nesërme.
Nuk janë bërë të ditura temat e diskutimit dhe as nëse është arritur ndonjë marrëveshje. Pak para nisjes së takimit kryeministri serb Dacic kishte deklaruar për mediat serbe se nuk do të hiqej dorë nga strukturat në veri të Kosovës. Takimi ka zgjatur rreth dy orë.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment