Pages

Monday, February 18, 2013

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit: Babai i Rihanës: E kam falur Chris Brown

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit
Lajme, Lajmifundit, Lajmi i fundit, lajme shqip, shqiplajme
Babai i Rihanës: E kam falur Chris Brown
Feb 18th 2013, 17:50

babai i rihanesBabai i këngëtares 24 vjeçare nga Barbadosi Rihana deklaron se e ka falur këngëtarin Chris Brown për sulmin dhe dhunimin e vajzës së tij pak vite më parë. Broën u ndëshkua nga gjykata nën pretendimin se e kishte goditur këngëtaren në vitin 2009 kur ishin duke kaluar një romancë. Javët e fundit marrëdhënia mes tyre është rindezur duke gjetur momentet e bukura e duke lënë mënjanë atë çka ndodhi.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment