Pages

Friday, February 22, 2013

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit: Meta në Lushnje: Votoni për LSI-në që ta bëjmë Shqipërinë evropiane

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit
Lajme, Lajmifundit, Lajmi i fundit, lajme shqip, shqiplajme
Meta në Lushnje: Votoni për LSI-në që ta bëjmë Shqipërinë evropiane
Feb 22nd 2013, 17:31

meta"Kemi një besim të madh, shpresë të madhe për të ardhmen që Lushnja të jetë një qytet plot jetë, ku të rinjtë besojnë se do të mund të jetojnë të sigurt". Kështu deklaroi kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim Ilir Meta gjatë një takimi të mbajtur me simpatizantët në qytetin e Lushnjës. Sipas tij, Lushnja dhe Myzeqeja kanë mundësi të jenë në krye të rritjes ekonomike në të gjithë vendin, në mënyrë që të rinjtë e Lushnjës të kenë një vend pune të sigurt.

Ne, vijoi Meta, kemi një qëllim më të madh që të rinjtë e Shqipërisë ta harrojnë emigracionin, si mundësi për të jetuar më mirë, por përmes vendimmarrjes dhe pjesëmarrjes ta shndërrojnë Shqipërinë në një realitet të prekshëm evropian.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment