Pages

Sunday, February 24, 2013

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit: Shkëndije Mujaj, pa mbathje, belly-dancing

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit
Lajme, Lajmifundit, Lajmi i fundit, lajme shqip, shqiplajme
Shkëndije Mujaj, pa mbathje, belly-dancing
Feb 24th 2013, 17:28

shkendije_dancingVIDEO – Nuk është një femër e bukur që di të bëjë vetëm foto. Shkëndije Mujaj, seks-simboli shqiptar nga Kosova kësaj radhë ka publikuar një video me muzikë dhe kërcënim bellydancing, citon lajmifundit.al. Bie në sy se Shkëndija është mbuluar në mes vetëm me një shami të rrotulluar rreth belit dhe është e dukshme se nuk ka mbathje.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment