Pages

Thursday, February 14, 2013

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit: Vlorë, 45-vjecari kërcënon se do të vetëdigjet e të hidhet nga tarraca e pallatit

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit
Lajme, Lajmifundit, Lajmi i fundit, lajme shqip, shqiplajme
Vlorë, 45-vjecari kërcënon se do të vetëdigjet e të hidhet nga tarraca e pallatit
Feb 14th 2013, 15:19

policia-e-vloresNjë 45 vjecar në qytetin e Vlorës po kërcënon se do të hidhet nga pallati. Shtetasi Skender Musai, 45 vjec, ka hipur mbi catinë e pallatit dhe po kërcënon se do të hidhet prej aty.
Gruaja e 45-vjecari ka deklaruar se i shoqi ka problem pronësie pasi i kanë shembur dyqanin të cilin e ka në proces legalizimi.
Protagonisti i ngjarjes po mban në dorë një shishe me benzinë me të cilën kërcënon se do të vetëdigjet.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment