Pages

Wednesday, February 27, 2013

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit: Rita Ora lesbike?: Kjo është gruaja ime

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit
Lajme, Lajmifundit, Lajmi i fundit, lajme shqip, shqiplajme
Rita Ora lesbike?: Kjo është gruaja ime
Feb 27th 2013, 17:42

ritalesikeMediat e huaja kanë pretentuar se konfirmuan atë që kishte kohe që flitej për një lidhje të mundshme ndërmjet Rita Ora-s dhe një modeleje 20-vjeçare.
Vetë këngëtarja Rita Ora, ka konfirmuar dashurinë e saj, duke shuar çdo lloj thashetheme.
Rita nuk e ka fshehur asnjëherë biseksualitetin duke e quajtur Cara-ën edhe si "gruan e saj".
Pas disa aventurave të kaluara me meshkujt, më e bujshmja e të cilave ajo me Rob Kardashian-in, duket se ajo ka filluar një histori dashurie serioze me Delevingne-en.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment