Pages

Sunday, February 17, 2013

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit: Këndohet hymni i Kosovës, deputetët e Vetëvendosjes nuk ngrihen në këmbë

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit
Lajme, Lajmifundit, Lajmi i fundit, lajme shqip, shqiplajme
Këndohet hymni i Kosovës, deputetët e Vetëvendosjes nuk ngrihen në këmbë
Feb 17th 2013, 18:46

vetevendosja kuvendNë pesë vjetorin e Pavarësisë së Kosovës, parlamenti mbajti një seancë solemne në të cilën morën pjesë jo vetëm deputetët por edhe figura të ndryshme politike nga Shqipëria, Maqedonia, Lugina e Preshevës dhe Mali i Zi.

Ajo çka ra dukshëm në sy ishte zgjedhja e lëvizjes Vetëvendosje për të injoruar hymnin kombëtar në momentin kur ai u luajt në sallën e Kuvendit. Në këtë moment të gjithë deputetët dhe të ftuarit u ngritën në këmbë ndërsa deputetët e Vetëvendosjes qëndruan ulur në karrigen e tyre.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment