Pages

Tuesday, February 12, 2013

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit: Ushtari i Navy Seal që vrau Bin Ladenin: Sot jam pa punë, kam frikë nga hakmarrja

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit
Lajme, Lajmifundit, Lajmi i fundit, lajme shqip, shqiplajme
Ushtari i Navy Seal që vrau Bin Ladenin: Sot jam pa punë, kam frikë nga hakmarrja
Feb 12th 2013, 16:12

shpia_binladenNjë pjesëtar i marinës amerikane SEAL, që pretendon se e ka vrarë Osama bin Ladenin, ka dhënë një intervistë në të cilën ai kujton të shtënat ndaj liderit të Al-Qaedës në Pakistan, në muajin maj të 2011-ës. Intervista e botuar të hënën nga revista "Esquire", nuk e ka zbuluar emrin e ushtarit, por tha se ai ka shërbyer në Marinën e SHBA-së për 16 vjet.
Në intervistë, ushtari flet se si ekipi i SEAL-it ka depërtuar në kompleksin e bin Ladenit në Abbottabad, Pakistan, para se të haste në shefin e Al Qaedas dhe ta qëllonte tri herë në kohë atë.
Ushtari tha se tani është i shqetësuar se gruaja dhe fëmijët e tij mund të vihen në shënjestër nga mbështetësit e Al-Qaedas, që kërkojnë hakmarrje.
Ai gjithashtu tha se ai përballet me probleme financiare si një civil i papunë, pa një pension të plotë ose sigurim shëndetësor.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment