Pages

Wednesday, February 27, 2013

Kosova - Bota Sot: Vetëvendosja: Jo Mujë, dorëheqja nuk mjafton

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Vetëvendosja: Jo Mujë, dorëheqja nuk mjafton
Feb 27th 2013, 18:13

Nuk mjafton dorëheqja e Mujës nga pozita e kryetarit të komunës së Prizrenit, por ai duhet edhe ti bart pasojat, ai personalisht dhe PDK si parti, thuhet në reagimin e Vetëvendosjes.Sot EULEX-i ka ngritur aktakuzë kundër kryetarit të komunës së Prizrenit, Ramadan Muja, dhe pesë zyrtarëve të tjerë komunal për korrupsion, keqpërdorim të detyrës dhe autoritetit, për përfitim personal.Ky është kryetari i katërt nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës ndaj të cilit organet e rendit kanë ngritur aktakuzë për krime të rënda."Me këtë ritëm, mund të konkludojmë se as të tjerët nuk mbeten prapa, me gjasë është vetëm çështje kohe se kur do të ngrihe...

Media files:
medium_ramadan_muja_pz1361988862.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment