Pages

Friday, February 15, 2013

Kosova - Bota Sot: Thaçi: Vepra e Xhavit Hazirit ishte shteti i Kosovës, liria e shqiptarëve

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Thaçi: Vepra e Xhavit Hazirit ishte shteti i Kosovës, liria e shqiptarëve
Feb 15th 2013, 15:58

Fjala e kryeministrit të Qeverisë së Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi në Akademinë Përkujtimore për Xhavit Hazirin.Më tej kryeministri Thaçi gjatë ceremoinis përkujtimore tha: Më lejoni që në emrin tim personal si bashkëluftëtar i Xhavitit, por edhe si kryeministër i Kosovës, t'ju përshëndes me këtë akademi.Vepra e Xhavit Hazirit ishte më e madhe se çdo fjalë që ne mund ta themi.Vepra e Xhavit Hazirit ishte shteti i Kosovës, liria e shqiptarëve.Xhavit Haziri është personaliteti emblematik i lëvizjes kombëtare për liri dhe pavarësi të shqiptarëve.Xhavit Haziri ishte ideatori dhe një nga themeluesit kryesor të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës....

Media files:
medium_ceremonia151360943889.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment