Pages

Tuesday, February 26, 2013

Kosova - Bota Sot: Thaçi njofton Kryesinë e partisë për takimin në Bruksel

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Thaçi njofton Kryesinë e partisë për takimin në Bruksel
Feb 26th 2013, 18:11

Kryeministri Hashim Thaçi ka njoftuar Kryesinë e PDK-së për rrjedhën e takimit të fundit me kryeministrin serb, Ivica Dacic. Këtë njoftim Thaçi e bëri në mbledhjen konstituive të Kryesisë së PDK-së.Me këtë rast, Thaçi deklaroi se Republika e Kosovës po ecën drejt funksionalitetit të shtetit demokratik dhe brenda një periudhe të shkurtër Qeveria e Republikës së Kosovës do të vendos sundimin e rendit dhe ligjit edhe në atë pjesë të Kosovës, si dhe do të shpërbehen të gjitha strukturat ilegale të sigurisë.Sipas tij, së shpejti në atë pjesë të Kosovës do të funksionalizohet sistemi i drejtësisë sipas legjislacionit të shtetit të Kosovës, do të fo...

Media files:
medium_thaqi-pdk261361902296.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment