Pages

Friday, February 22, 2013

Kosova - Bota Sot: Thaçi i gatshëm t’i informojë deputetët për dialogun

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Thaçi i gatshëm t'i informojë deputetët për dialogun
Feb 22nd 2013, 17:40

Në pajtim me Kushtetutën e Republikës së Kosovës, me Rregulloren për fushat e përgjegjësisë administrative të Zyrës së Kryeministrit dhe ministrive, dhe në përputhje me Rezolutën e Kuvendit për normalizimin e marrëdhënieve mes Republikës së Kosovës dhe Serbisë, kryeministri Hashim Thaçi, përmes një shkrese zyrtare dërguar kryetarit të Kuvendit, Jakup Krasniqi, ka shprehur gatishmërinë për t'i informuar deputetët e Kuvendit të Republikës së Kosovës për takimin e pestë të zhvilluar në Bruksel me kryeministrin e Serbisë, thuhet në një njoftim për medie të Kryeministrisë....

Media files:
medium_thaqi-deputet221361554825.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment