Pages

Tuesday, February 12, 2013

Kosova - Bota Sot: Tetë studentë dhe një profesor përfaqësojnë Kosovën në SHBA

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Tetë studentë dhe një profesor përfaqësojnë Kosovën në SHBA
Feb 12th 2013, 17:36

Të martën në Këndin Amerikan në Bibliotekën Kombëtare dhe Universitare është organizuar përcjellja e tetë studentëve dhe një profesori të Universitetit të Prishtinës për në SHBA. Ky grup nga Kosova do të marrë pjesë në një konferencë studentore të quajtur Harvard National Model United Nations, ku studentë nga e gjithë bota (rreth 3000) simulojnë punën e organeve të Kombeve të Bashkuara në raste konkrete për të gjetur zgjidhje për çështje të ndryshme politike globale. Kjo konferencë do të mbahet në Boston, SHBA, prej 14 deri më 17 shkurt. Ambasada e SHBA-ve ka siguruar një pjesë të financimit për pjesëmarrjen e grupit nga Kosova në këtë konfer...

Media files:
medium_per-7-lart-jpg1360690573.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment