Pages

Monday, February 18, 2013

Kosova - Bota Sot: Të burgosurit të pakënaqur me faljet e presidentes

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Të burgosurit të pakënaqur me faljet e presidentes
Feb 18th 2013, 16:53

Këshilli grevist i të burgosurve në burgun e Dubravës kanë reaguar ndaj dekretit për faljen e të burgosurve nga ana e presidentes. Sipas të burgosurve, kërkesa e tyre për falje ka qenë për 441 të burgosur ndërsa presidentja ka falur vetëm 4. Sipas presidencës, dekreti për faljen e 4 të burgosurve u nxor, duke u bazuar në nenin 84, pika 29 të Kushtetutës së Kosovës dhe Ligjin për Faljen.Të burgosurit i bëjnë thirrje gjithë klasës politike, që nga presidentja, kryeministri,dhe kryeparlamentari ta rishqyrtojnë këtë dekret, në mënyrë që të mos ashpërsohen reagimet e tyre. "Kërkojmë nga kuvendi i Kosovës, që në seancën e radhës të futet në rend...

Media files:
medium_dubrava181361206406.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment