Pages

Wednesday, February 13, 2013

Kosova - Bota Sot: Takimi i liderëve, vetëm 15 ditë fushatë elektorale (Video)

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Takimi i liderëve, vetëm 15 ditë fushatë elektorale (Video)
Feb 13th 2013, 13:40

Takimi i sotëm i liderëve të partive politike për reformën zgjedhore ka rezultuar me vetëm një marrëveshje, atë për shkurtimin e fushatës elektorale nga 30 ditë sa ishte më parë, në 15 ditë. Këtë vendim e ka kundërshtuar vetëm Lëvizja Vetëvendosje, sipas së cilës fushata parazgjedhore do të duhej të mbetej në 30 ditë.Në këtë takim, gjithashtu është marrë vendimi për vetëm një zonë zgjedhore, por nuk është arritur marrëveshje sa u përket listave zgjedhore, përbërjes së KQZ-së dhe Pragut zgjedhor.Kryetari i PDK-së Hashim Thaçi dhe ai i LDK-së Isa Mustafa, kanë thënë se janë përkrahës të listave të hapua, por kjo çështje ka mbetur për tu diskutu...

Media files:
medium_new-02-13-um-5-561360774763.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment