Pages

Wednesday, February 20, 2013

Kosova - Bota Sot: Suedia mbështet reformimin e sistemit të drejtësisë në Kosovë

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Suedia mbështet reformimin e sistemit të drejtësisë në Kosovë
Feb 20th 2013, 18:36

Një delegacion nga Ministria e Punëve të Jashtme të Suedisë, i kryesuar nga Ann-Marie Bolin Pennegårdnw, ambasadore, përfaqësuese në CIVCOM në Bruksel, sot kanë vizituar Ministrinë e Drejtësisë, ku janë pritur nga zëvendësministri, Abdyl Ymeri, ndërsa të pranishëm në takim ishin edhe kryeprokurori i shtetit, Ismet Kabashi dhe kryetari i Gjykatës Supreme, Fejzullah Hasani.Në këtë takim pasi u vlerësua bashkëpunimi dhe ndihma e Suedisë dhënë për Kosovën, u diskutua për reformimin e sistemit të drejtësisë, për bashkëpunimin me EULEX-in dhe për punët që janë duke i bërë institucionet e Kosovës në forcimin e rendit dhe ligjit. Zëvendësministri Yme...

Media files:
medium_suedia-sistemi201361385377.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment