Pages

Sunday, February 17, 2013

Kosova - Bota Sot: Senati i shtetit të Nju Jorkut përshëndet Ditën e Pavarësisë së Kosovës

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Senati i shtetit të Nju Jorkut përshëndet Ditën e Pavarësisë së Kosovës
Feb 17th 2013, 17:30

Senati i shtetit të Nju Jorkut, ka miratuar një rezolutë legjislative përmes së cilës ka shënuar përvjetorin e pestë të shpalljes së pavarësisë së Kosovës.Rezoluta, e aprovuar edhe në Asamblenë e këtij shteti, përshëndet progresin e gjithanshëm të shtetit të Kosovës.Ajo i referohet dhe përshëndet arritjet e popullit të Kosovës në fuqizimin e komuniteteve dhe promovimin e diversitetit kulturor. Në të po ashtu theksohet se përqendrimi më i madh i amerikanëve me origjinë nga Kosova në SHBA është në shtetin e Nju Jorkut si dhe theksohen fakte historike të Kosovës duke përfshirë ndërhyrjen e trupave amerikane në kuadër të NATO-së në mars 1999 në K...

Media files:
medium_attachment1361122228.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment