Pages

Saturday, February 23, 2013

Kosova - Bota Sot: Selimi: Bujar Bukoshi na kërkoi të rreshtohemi kundër Rugovës

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Selimi: Bujar Bukoshi na kërkoi të rreshtohemi kundër Rugovës
Feb 23rd 2013, 20:33

Njëri prej ish-komandantëve më të njohur të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Rexhep Selimi, ka thënë se në kohën e luftës së Kosovës, është takuar më dy ish –kryeministrat e atëhershëm shqiptarë, me kryeministrin në egzil Bujar Bukoshin dhe Fatos Nanon.Selimi ka thënë se takimin e ka realizuar së bashku me ish drejtuesin politik të UÇK-së, Hashim Thaçin, me arsyen për të kërkuar mbështetje nga të dy kryeministrat.Selimi tha par KTV-në se, takimet me ish kryeministrat ishin realizuar veç e veç."Nga Fatos Nano kemi kërkuar mbështeten e Shqipërisë për UÇK-në. Nga Bujar Bukoshi kemi kërkuar që të na mbështetë me fondin e 3%. Ne, nuk kemi kërkuar p...

Media files:
medium_selimi1361651605.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment