Pages

Friday, February 15, 2013

Kosova - Bota Sot: Sekretarit Kerry: Dijeni se ShBA-të qëndrojnë krah Kosovës si partnere dhe mike

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Sekretarit Kerry: Dijeni se ShBA-të qëndrojnë krah Kosovës si partnere dhe mike
Feb 15th 2013, 16:54

Sekretari amerikan i Shtetit John Kerry në emër të presidentit Barak Obama dhe popullit amerikan i ka përgëzuar institucionet dhe popullin shqiptarë me rastin e pesë vjetorit të Pavarësisë së Kosovës. Në deklaratën të cilën po e botojmë të plotë thuhet:"Në emër të Presidentit Obama dhe të popullit të Shteteve të Bashkuara, kam kënaqësinë t'ia përcjell dëshirat më të mira popullit të Republikës së Kosovës përderisa festoni përvjetorin e pestë të pavarësisë më 17 shkurt.Viti i kaluar ka qenë vit i të arriturave të mëdha për Kosovën, duke përfshirë përmbylljen e mbikëqyrjes së pavarësisë së Kosovës, anëtarësimin në Bankën Evropiane për Rindërtim...

Media files:
medium_johan151360947260.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment