Pages

Tuesday, February 26, 2013

Kosova - Bota Sot: Rrebesh shpërthimesh në veri nën orkestrimin e Beogradit

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Rrebesh shpërthimesh në veri nën orkestrimin e Beogradit
Feb 26th 2013, 17:25

Opinioni i Kosovës është shokuar nga një deklarim i drejtpërdrejtë dhe i pa ekuivoke i Ilir Dedës i ish-këshilltarit të Presidentes së Kosovës Atifete Jahjaga, i cili padeklaruar se më 4 mars Qeveria e Kosovës do të pranojë krijimin e republikës Serbe, sikurse të asaj që kjo pakicë e ka në Bosnje...Analisti Sadri Ramabaja mendon se Kosova po federalizohet, bazuar në marrëveshjet që po ia ofron Thaçi Serbisë. "Bisedimet e 4 marsit paraqesin epilogun e bisedimeve të qeverisë Thaçi me qeveritë serbe, që nga Gjinxhiqi, Tadiqi e deri te qeveria aktuale e Daçiqit. Ky epilog, për fat të keq, po i hedh themelet e federalizimit të Kosovës dhe me këtë ...

Media files:
medium_kryesore1361899500.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment