Pages

Tuesday, February 19, 2013

Kosova - Bota Sot: Reeker: Inkurajojmë Kosovën të vazhdojë rolin aktiv në dialog

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Reeker: Inkurajojmë Kosovën të vazhdojë rolin aktiv në dialog
Feb 19th 2013, 17:12

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi u takua sot në Brukselme Zëvendës-Ndihmës Sekretarin e Shtetit nga Byroja për Çështje Evropiane dhe Euro-aziatike të Departamentit të Shtetit të SHBA-ve, z. Philip Reeker. Me rastin e pesë vjetorit të pavarësisë së Kosovës, Kryeministri Thaçi dhe z. Reeker folën për përparimin që Kosova ka arritur gjatë pesë vjetëve të fundit. Në takim po ashtu u diskutua për vizionin e Kosovës për t'u ballafaquar me sfidat e ardhshme, me theks të veçantë në ato që lidhen me aspiratat euroatlantike të Kosovës. Në këtë kontekst, të dy palët janë pajtuar që dialogu i lehtësuar nga BE-ja për normalizim të marrëd...

Media files:
medium_reeker-thaqi191361293946.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment