Pages

Sunday, February 17, 2013

Kosova - Bota Sot: Presidentja Jahjaga dekretoi faljen e disa të dënuarve

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Presidentja Jahjaga dekretoi faljen e disa të dënuarve
Feb 17th 2013, 18:30

Presidentja e Republikës së Kosovës, Atifete Jahjaga, në pesëvjetorin e pavarësisë së Republikës së Kosovës, nxori një dekret për faljen e dënimit të mbetur 4 personave, që janë duke vuajtur dënimet nëpër qendrat korrektuese në Republikën e Kosovës.Dekreti u nxor, duke u bazuar në nenin 84, pika 29 të Kushtetutës së Republikës së Kosovës, në Ligjin Nr. 03/L-101, për Faljen, në Kodin Penal të Republikës së Kosovës, si dhe në Dekretin e Presidentes së Republikës së Kosovës, Nr. DF-001-2012, Për Kriteret dhe Procedurat për Faljen e Personave të Dënuar thuhet në komunikatën e lëshuar nga Zyra e Presidencës.Në nxjerrjen e këtij dekreti, Presidentj...

Media files:
medium_atifte-falje171361125830.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment