Pages

Saturday, February 16, 2013

Kosova - Bota Sot: Presidentja Jahjaga dekoron personalitetet e shquara

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Presidentja Jahjaga dekoron personalitetet e shquara
Feb 16th 2013, 17:27

Jam e nderuar qe si presidente e Republikës së Kosovës kam pasur nderin që, duke kryer obligimin kushtetues, te dekoroj te gjitha ato personalitete, të gjithë ata veprimtarë që dhanë kontribut të jashtëzakonshëm në të gjitha çështjet që Republika e Kosovës sot të jetë shtet sovran dhe i pavarur, faktor paqeje dhe stabiliteti, vend që aspiron të anëtarësohet në Bashkimin Evropian dhe që është në miqësi të përjetshme me Shtete e Bashkuara të Amerikës, tha presidentja e Kosovës Atifete Jahjaga, në ceremoninë e ndarjes së dekoratave për personalitetet e shquara të Kosovës, të cilët janë dekoruar nga presidentja më 10 Qershor 2012, 28 Nëntor 2012...

Media files:
medium_dekorata1361035666.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment