Pages

Sunday, February 17, 2013

Kosova - Bota Sot: Presidenca thyen protokollin e shtetit, Kadri Veseli në ballë të ‘oxhakut’

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Presidenca thyen protokollin e shtetit, Kadri Veseli në ballë të 'oxhakut'
Feb 17th 2013, 18:37

Solemniteti i organizuar nga Presidentja Atifete Jahjaga është goditur drejtpërdrejtë nga liderët e dy partive politike opozitare, por edhe nga refuzimi që iu bë nga familja Jasharaj.Emeraldi, ky emër 'magjik' i hotelerisë në Kosovë, jo ndoshta për shkak të vlerave që ofron, sa për shkak se është hoteli i zgjedhur për të derdhur buxhetin e qeverisë dhe institucioneve të tjera, për dreka dhe darka zyrtare, nuk ka shkëlqyer mbrëmë, pavarësisht edhe muzikës klasike të organizuar nga Presidenca, ku filarmonia e Kosovës, e dirigjuar nga vetë drejtori i saj Baki Jashari, është përpjekur ti jap shije kulture perëndimore, manifestimeve për Pavarësinë...

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment