Pages

Sunday, February 24, 2013

Kosova - Bota Sot: Politikanët e PDK-së, rrahin policët

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Politikanët e PDK-së, rrahin policët
Feb 24th 2013, 18:08

Jo vetëm se vjedhin lekët e shtetit të Kosovës. Por së fundi politikanë banditë të PDK-së, që dikur ishin varfanjakë e sot janë milionerë, kanë nis një tendencë të re të shfaqjes si "Maliq" për të bërë ligjin vet. I tregojnë muskujt dhe grushtojnë policinë e shtetit. Gjithnjë e më shumë policia jonë është e rrezikuar në veri nga serbët. Së fundi policët janë vënë në rrezik edhe nga banditë qeveritar, e politikan të Kosovës. "Maliqi" shfaq muskujt, polici rrudh krahët dhe i frikësuar ik.POLITIKANË BANDIT TË PDK-SË. Janë kategoria që kanë filluar publikisht ta bëjnë antiligjin dhe sundojnë Kosovën. Janë qeveritarë, deputetët, kryetarë komunash...

Media files:
medium_policia-e-kosoves1361729324.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment