Pages

Thursday, February 21, 2013

Kosova - Bota Sot: Plaçkitës i NLB Bank edhe një zyrtar i lartë

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Plaçkitës i NLB Bank edhe një zyrtar i lartë
Feb 21st 2013, 18:09

Policia e Kosovës deklaroi se ka arrestuar tre të dyshuar në lidhje me plaçkitjen Bankës NLB në Prishtinë.Dje është raportuar se NLB qe plaçkitur në vlerë prej 13 mijë eurove.Sipas disa mediave bëhet e ditur se, njëri nga të arrestuarit është me inicialet K.I. zyrtar i lartë në institucione të Kosovës.Zëdhënësi i Policisë së Kosovës Baki Kelani nuk pohuar dhe as mohuar në lidhje me të dyshuarin, përderisa ka konfirmuar se zbardhja e rastit është duke shkuar në drejtim të mirë....

Media files:
medium_prishtina1361470154.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment