Pages

Monday, February 18, 2013

Kosova - Bota Sot: Peters: Kosova e meriton të jetë faktor në skenën botërore

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Peters: Kosova e meriton të jetë faktor në skenën botërore
Feb 18th 2013, 17:17

Uashington, D.C: Miku i njohur i shqiptarëve, në Kongresin Amerikan, kongresmeni demokrat i Michiganit, Gary Peters në 5 - Vjetorin e Shpalljes së Pavarësisë së Kosovës, ka bërë një deklaratë drejtuar popullit dhe qeverisë të Kosovës, për të përshëndetur këtë jubile.E njohur prej 98 vendesh anëtare të Kombeve të Bashkuara në mbarë globin, thotë anëtari i Dhomës së Përfaqësuesve Gary Peters, Kosova meriton që të jetë faktor në skenën botërore dhe unë rreshtohem pranë popullit të saj liridashës që është i etur për një pavarësi të vërtetë, dhe ndërtimin e një shteti të pavarur dhe demokratik.Kongresmeni amerikan Gary Peters si anëtarë i Komitet...

Media files:
medium_gerri-peters1361207874.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment