Pages

Saturday, February 23, 2013

Kosova - Bota Sot: Përplasje në degën e AAK-së në Rahovec, ndërpritet procesi zgjedhor

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Përplasje në degën e AAK-së në Rahovec, ndërpritet procesi zgjedhor
Feb 23rd 2013, 19:09

Derisa në Prishtinë Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës ka shpalosur sot vizionin e saj për Kryeqytetin e Kosovës, Dega e AAK-së në Rahovec ka ndërprerë procesin e saj zgjedhor. Kjo është bërë e ditur përmes një deklarate të kryesisë së degës, drejtuar kryetarit Haradinaj.Në deklaratë shprehen pakënaqësitë e degës ndaj kryetarit aktual të Komunës së Rahovecit, Smajl Latifi.Kryesia e Degës, ka ndërprerë edhe herave tjera përkohësisht procesin zgjedhor, pasi që sipas tyre ishte e nevojshme shmangia e vëllavrasjes."Përkundër zhgënjimit dhe dëshpërimit të aleancistëve rahovecas nga njeriu për të cilin punuan investuan dhe e bën kryetar komune, ne sh...

Media files:
medium_latifi1361646596.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment