Pages

Monday, February 18, 2013

Kosova - Bota Sot: Përpjekjet për atentat ndaj Presidentit Rugova në Shqipëri

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Përpjekjet për atentat ndaj Presidentit Rugova në Shqipëri
Feb 18th 2013, 17:11

Në artikullin "E vërteta e "atentatit ndaj Rugovës e Berishës" i publikuar në http://agjencia.info/2009/04/03/e-verteta-e-atentatit-ndaj-rugoves-e-berishes/është shkruar më tepër për karizmën e liderit Berisha sesa ka dëshmi të sakta për ngjarjet e mëvonshme politike që do të karakterizohen si historike... "Kryeministri Sali Berisha, është një politikan i respektuar në Kosovë dhe ai duhet ta respektojë Kosovën. Për dhjetëra arsye, që nisin nga historia e politika e përfundojnë te gjeografia, Sali Berisha është parë dhe vazhdon të shikohet aty dhe si udhëheqës i tyre. Është, ndoshta, i vetmi lider që e duan dhe marksistët, dhe enveristët që do...

Media files:
medium_rugova1361207517.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment