Pages

Friday, February 22, 2013

Kosova - Bota Sot: Përballja me nanoistët e çartur dhe me “pionierët” e Enverit

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Përballja me nanoistët e çartur dhe me "pionierët" e Enverit
Feb 22nd 2013, 17:21

"Askush nuk mund të depërtonte në radhët e UÇK-së pa u vënë në shërbim të klikës", e ka fjalën për UÇK-në që e komandonte Xhavit Haliti dhe Azem Syla.Se kalemxhinjtë kriminelë lozin rol me rëndësi në SHIK-un e Xhavitit, tregon fakti se ata nëpërmjet mashës së tyre Besnik Lajqit, paralajmëruan se partia e Xhavitit do të rrotullohet për 90, apo 180 shkallë. Por rrotullimi nuk ju shkoi aq mbarë. Kur dha urdhër Hashimi të rrotullohen delegatët e kuvendit, në vend se të rrotullohen në 180 shkallë, u rrotulluan për 360 shkallë. Pra, mbetën aty ku ishin. Por, në bazë të fjalimit dhe urdhrit, anëtarët e PDK-së, nga stalinistë e llumproletarë që ishi...

Media files:
medium_xhaviti-fuadi1361553690.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment