Pages

Tuesday, February 19, 2013

Kosova - Bota Sot: Për ligjvënësit opozitarë, Hoxhaj i papërgjegjshëm

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Për ligjvënësit opozitarë, Hoxhaj i papërgjegjshëm
Feb 19th 2013, 17:38

Ministri Enver Hoxhaj është i papërgjegjshëm dhe ka dështuar. Kështu kanë thënë disa anëtarë të Komisionit për Integrime Evropiane kur panë se Hoxhaj nuk kishte shkuar të raportonte edhe pse ky takim ishte në agjendë që shumë kohë.Anëtarët e këtij komisioni kanë pohuar se ai nuk mungon vetëm në këtë komisionin, por edhe në atë për Punë të Jashtme, e që sipas tyre, tregon dështimin e tij, se sikur të kishte çfarë të thotë mezi do priste për të marrë pjesë, transmeton Telegrafi.Në këtë komision Hoxhaj është ministri i gjashtë i ftuar për të raportuar, por i cili duhej të raportonte vetëm për zhvillimin e diplomacisë parlamentare dhe koordinimin...

Media files:
medium_komisoni19-jpg1361295487.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment