Pages

Thursday, February 14, 2013

Kosova - Bota Sot: Paraburgosen dy veta lidhur të shtënat në Dobrosin

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Paraburgosen dy veta lidhur të shtënat në Dobrosin
Feb 14th 2013, 15:47

Një gjyqtar i procedurës paraprake i EULEX-i në Gjykatën Themelore në Gjilan ka urdhëruar paraburgimin e dy personave në kohëzgjatje prej një muaji. Të dyshuarit, të cilët ishin arrestuar dje gjatë një operacioni të përbashkët të EULEX-it dhe Policisë së Kosovës – njësia ROSU, janë nën hetime dhe akuzohen për terrorizëm dhe posedim të paligjshëm të armëve.Njëri prej personave pretendohet se është pjesëtar i një organizate terroriste e cila e kishte marrë përgjegjësinë për tri sulme kundër policisë serbe në Dobrosin, afër Portës 5 Dheu i Bardhë, në maj, qershor dhe tetor 2012.Rasti është duke u hetuar nga një prokuror i EULEX-it i Prokurorisë ...

Media files:
medium_dobrosin1360856829.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment