Pages

Friday, February 15, 2013

Kosova - Bota Sot: Pacolli - Clintonit: Ju jemi përjetë mirënjohës

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Pacolli - Clintonit: Ju jemi përjetë mirënjohës
Feb 15th 2013, 16:01

Kryetari i AKR-së dhe zv/kryeministri i parë i Kosovës, Behgjet Pacolli, i ka dërguar letër ish sekretarës amerikane të shtetit, Hillary Clinton pas largimit nga ky post.E nderuara Zonja Sekretare,Lajmi i largimit Tuaj nga Departamenti i Shtetit është një lajm i trishtuar në planin miqësor. Kosova kishte tek Ju një mike të madhe që e shfaqi protagonizmin e vet në shumë prej integrimeve të Kosovës në organizata globale.Unë sot në cilësinë e Zëvendëskryeministrit të Kosovës me mandat për njohjet e shtetësisë ashtu si dhe më herët, do vlerësoja shumë bashkëpunimin tonë me Ju personalisht dhe Departamentin e shtetit, në procesin e njohjeve në Afr...

Media files:
medium_pacolli-klinton151360944070.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment