Pages

Sunday, February 17, 2013

Kosova - Bota Sot: Pa Shqipëri nuk ka Kosovë

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Pa Shqipëri nuk ka Kosovë
Feb 17th 2013, 18:48

Të dhënat e fundit statistikore të publikuara pas cenzusit në Shqipëri dhe në Kosovë, ishin befasuese, numri i banorëve nuk është në shkallë rritjeje, përkundrazi zvogëlohet, ndërsa shumë subjekte politike jashtë parlamentit dhe disa deputetë brenda kërkojnë bashkimin. Berisha, gjatë kremtimit të 100 vjetorit të pavarësisë së Shqipërisë, më 28 nëntor, ka folur për "Shqipërinë e të gjitha tokave shqiptare, nga Preveza deri në Preshevë, nga Shkupi deri në Podgoricë". Për shkak të këtyre deklaratave të Berishës, anulimin e vizitës në Tiranë për nder të 28 nëntorit, e kishte bërë ministri i Jashtëm grek, si dhe presidenti i Maqedonisë. Shtetet e ...

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment