Pages

Tuesday, February 26, 2013

Kosova - Bota Sot: Opozita e ndarë për përfitimet e Kosovës nga dialogu

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Opozita e ndarë për përfitimet e Kosovës nga dialogu
Feb 26th 2013, 19:38

Partitë opozitare sërish janë të ndara kur është fjala për deklarimin e kryeministrit të vendit, Hashim Thaçi, se fundi i dialogut me Serbinë do t'ia sjellë Kosovës një ulëse në OKB. LDK-ja dhe Lëvizja "Vetëvendosje" thonë se këtë e thotë vetëm Qeveria, por jo edhe Brukseli, kurse AAK-ja beson se pikërisht fundi i këtij dialogu do ta anëtarësojë Kosovën në Kombet e Bashkuara dhe në shumë mekanizma të tjerë ndërkombëtarë. Por kur është fjala për kompromise të vështira në këmbim të një ulëseje në OKB, opozita e bërë bashkë thotë se për Kosovën do të ishte e pavlefshme një ulëse në Organizatën e Kombeve të Bashkuara nëse në shkëmbim të saj dëmto...

Media files:
medium_dialogu261361907485.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment