Pages

Wednesday, February 13, 2013

Kosova - Bota Sot: Nuk i kemi kërkuar Vlorës të bëhet fallxhore

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Nuk i kemi kërkuar Vlorës të bëhet fallxhore
Feb 13th 2013, 16:39

Lëvizja Vetëvendosje vlerësoi të mërkurën se raporti i fundit i Komisionit Evropian (KE), për liberalizimin e vizave për Kosovën dëshmon edhe njëherë se Qeveria e Kosovës nuk ka vullnet politik për të luftuar korrupsionin dhe krimin e organizuar. Alma Lama, deputete e VV-së, ka thënë se qytetarët e Kosovës nuk kanë pritur ndonjë lajm të mirë për liberalizimin e vizave ."Ata e dinë mirë se si është gjendja në Kosovë, se si është përbrendësuar në sistemin shtetëror krimi i organizuar dhe korrupsioni. Unë shpresoj se qytetarët do t'i dalin zot vetes, t'i thonë jo keqqeverisjes", tha deputetja e Vetëvendosjes.Për Lamën, kambanat po bien për ata q...

Media files:
medium_alma-fallgjore131360773593.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment