Pages

Tuesday, February 19, 2013

Kosova - Bota Sot: Mustafa takoi ambasadoren e Francës

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Mustafa takoi ambasadoren e Francës
Feb 19th 2013, 17:24

Kryetari i Prishtinës, Isa Mustafa ka pritur në takim ambasadoren e Republikës së Francës në Prishtinë, znj Maryse Daviet, me të cilën ka diskutuar për zhvillimet politike në vend.Në këtë takim, Mustafa dhe ambasadorja Daviet kanë diskutuar për proceset në vend, sidomos rreth procesit të reformës zgjedhore. Ambasadorja Daviet u interesua edhe për qëndrimet politike të Mustafës sa i përket reformës zgjedhore.Isa Mustafa tha se qëllimi i tij është që sa me shpejt të përfundoj procesi i reformës zgjedhore, në mënyrë që ti hapet rruga mbajtjes se një procesi të drejt dhe demokratike zgjedhor në vend. Në lidhje me zhvillimet politike në vend, ...

Media files:
medium_mustafa191361294683.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment